Wordpress on paras valinta - Ten Digital
343242
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343242,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,ten digital-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

WordPress on paras valinta

LYÖMÄTÖNTÄ WEB-JULKAISUA

 

Käytämme WordPressiä rakentaaksemme asiakkaillemme sivustoja, kauppoja ja digitaalisia palvelukokonaisuuksia  jotka ovat esteettisiä, moderneja ja helppokäyttöisiä. WordPress on tämän päivä paras valinta laadukkaaseen webjulkaisuun.

 

”WordPress on moderni henkilökohtainen julkaisualusta. Sen painopisteinä ovat esteettisyys, web-standardit ja käytettävyys. WordPress on sekä ilmainen että samalla korvaamaton.
Käytä WordPressiä kun haluat julkaista sisältöä, etkä tapella julkaisujärjestelmäsi kanssa.”

Lainaus WordPress.org:n suomenkielisiltä sivuilta

 

 

MIKÄ WORDPRESS ON?

 

WordPressistä puhuttaessa voidaan käyttää sanaa ”standardi”. Jo viime vuonna kaikista maailman web-sivustoista, melkein 20% oli rakennettu WordPressin päälle. Syy on yksinkertainen, WordPress on helppokäyttöinen ja tehokas tapa rakentaa kotisivuja, globaaleilla standardeilla.

 

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka tarkoittaa että se on ilmainen, eikä ohjelmistopäivityksistä laskuteta. WordPress on alunperin ollut bloggaus-softa, johon tarkoitukseen se on edelleenkin markkinoiden paras. Monet yhteisöt ja yksittäiset kehittäjät ovat kuitenkin vuosien varrella kehittäneet sitä myös enemmän sisällönhallintajärjestelmäksi. Se on tehnyt WordPressistä taipuisan myös tavalliseen webjulkaisemiseen. Lukuisat yritykset ja yhteisöt luottavat WordPressiin websivustojensa moottorina.

 

SINÄ OMISTAT WORDPRESS-SIVUSTOSI

 

Koska WordPress on avointa lähdekoodia, sivustot jotka sen avulla julkaistaan eivät ole tekijäsidonnaisia. Ja päinvastoin kuin monen suomalaisen palveluntarjoajan kohdalla, kuten Kotisivukone, MyCashflow + monet isommat operaattorit, sivujen tilaaja ja omistaja myös omistaa sivunsa ja sisältönsä. Minkäänlaisia ”vuokra- tai lisenssikuluja” ei tällöin synny. Tiedot ja sisällön saa ulos koska tahansa, mikäli halutaan vaihtaa esim webhotellia tai siirtää sisältöjä uuteen toimintaan. Suljetuissa järjestelmissä tämä ei välttämättä onnistu.

 

WordPress mahdollistaa sivustojen omistajalle sivujen itsepäivityksen. Ts. kaikki sisällöt joiden halutaan muuttuvan ovat muutettavissa hallintapaneelin kautta. Paneelin kautta voi myös luoda uusia sivuja ja sisältöjä. Tämä tekee WordPressistä erityisen voimallisen. Hallinta on täysin omistajan käsissä.

wp_res_300

MIHIN WORDPRESS TAIPUU?

 

WordPress sivustojen ulkoasutiedostoja kutsutaan ”Teemoiksi”. Teemat ovat täysin mobiiliyhteensopivaksi rakennettavia. Nykyään web-trafiikista n. 40-50 % tapahtuu mobiililaitteilla. Sivustot jotka eivät ole mobiilivalmiit, menettävät mahdollisesta trafiikista näinollen puolet.

 

WordPressin suurimpia hienouksia on laaja kehittäjäyhteisö joka on vuosien varrella kehittänyt WordPressiin kymmeniä tuhansia lisäosia eli plug-ineja. Nämä mahdollistavat monimutkaisia toimintoja helposti toteutettuna. Alla listausta siitä, mihin kaikkeen WordPress taipuu näiden lisäosien ansiosta, ts. mitä kaikkea WordPress-sivustoihin voidaan liittää:

1
Kauppaa verkossa

Verkkokauppoja

WordPressin yksi voimallisimmista lisäosista on Woocommerce, verkkokauppasovellus, johon saadaan integroitua kaikki suomalaiset pankkikorttimaksutavat + luottokortit. Kauppa on erittäin helppokäyttöinen ja sisältää varastonhallintatyökaluja.

2
Missä palvelusi sijaitsevat?

Karttasovelluksia

Palvelu voidaan rakentaa toimimaan esim. siten että tunnistetaan mobiilikäyttäjän nykyinen sijainti, jolloin voidaan kertoa haluttujen lähimpien palvelujen sijainnit ja reitit niihin. Tai mitä tahansa sijaintitietoja joita halutaan jakaa kaikkien tai joidenkin kanssa.

3
Koska se tapahtuma olikaan?

Kalenterisovelluksia

Kalenterimerkintöihin voidaan upottaa myös sijaintitietoja, yhteystietoja ja tarkempia tapahtumatietoja. Tarvittaessa myös lipunmyyntitoimintoja etc.

4
Tiedonjako on voimaa

Sisäisen viestinnän hallintavälineitä – Intrat

Tietyt osiot sivustoista voidaan halutessa piilottaa muilta kävijöiltä. Näihin osiohin voi laittaa Ilmoitustauluja, pikaviestitoimintoja, varastonhallintaa etc. Kaikkea mikä soveltuu yrityksen sisäiseen viestintään.

5
SoMe on tullut jäädäkseen

Yhteisöpalveluita

Wordpressillä voidaan tehdä esim. Facebookin kaltaisia sivustoja, joissa on ”News feedejä”, ryhmiä, tapahtumajulkaisuja etc.

6
Hallitse suuria tietomääriä helposti

Hakemistoja

Wordpressin avulla pystymme rakentamaa hakemistopalveluita karttalisäosineen. Haluatko rakentaa palvelun jonka avulla ohjaat käyttäjät ostamaan palveluita tietyistä paikoista? Meidän avullamme se onnistuu.

MAHDOLLISUUDET OVAT KÄYTÄNNÖSSÄ RAJATTOMAT. OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME LISÄÄ.