Digitaalisia palveluita ihmisille - Ten Digital
349129
page-template-default,page,page-id-349129,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,ten digital-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Digitaalisia palveluita ihmisille

Vaikka luomme digitaalisia palveluita, ne ovat aina suunnattuja ihmisille.  

 

Palvelut, sivustot ja kaupat joita kehitämme ovat ihmisille suunnattuja. Ihmiset toimivat webiä käyttäessään universaalisti tietyillä ennalta määrätyillä tavoilla. Ihmiset käyttävät webiä konventioiden kautta ja nämä konventiot ovat avainasemassa kehittäessämme palveluita ja sivustoja.

 

 

Helposti lähestyttävää, helposti toimivaa.

 

Tekniikka voi olla monelle alue, jonne ei haluta mennä, me haluamme tehdä siitä mahdollisimman helposti lähestyttävää. Palvelua, joka toimii sinun eduksesi ja tuo sinulle asioita joita olet hakemassa: asiakkuuksia, rahaa, parempaa pr:ää ja markkinointia. Yhtenäisyyksiä. Elämyksiä.

 

Kun ostat itsellesi web-toteutusta, et osta pelkästään ulkoasun suunnittelua ja koodia. Design merkitsee muutakin kuin kaunista ulkoasua. Käytettävyys, toiminnallisuus, ja selkeä käyttäjäkokemus muodostavat yhdessä reseptin tavoitteesi toteutumiseen.

 

 

Kaikessa designissa estetiikka ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä

 

Websivustosi ulkoasu voi joko tukea tai rikkoa uskottavuuttasi. Webjulkaisut täytyy rakentaa aina käytettävyys edellä, vasta sen jälkeen astuu estetiikka kuvaan. Molemmat ovat kuitenkin yhtä tärkeitä asioita. Olemme kaikki nähneet sivustoja, jotka ovat luotaantyöntäviä ja päinvastoin, jotkut sivustot kutsuvat luokseen. Jos nämä ovat sinulle tärkeitä asioita, ota meihin yhteyttä.